Будьте ближе к людям! 
Автор Сообщение
Новичок
Новичок

Сообщение Будьте ближе к людям!
Читаю и пользуюсь услугами Вашей газеты с первого ее выпуска! Очень ею доволен! Но вот незадача-на улице мороз и гололед а объявление дать надо! Возник вопрос о оплате,ладно я "чайник" но поверьте у Вас немало таких читателей! Почему это не сделать как все-через sms? Или Вы хотите продлить цепочку Риатон-Всесвит-911 ?

24 янв 2010, 15:14
Частый гость
Частый гость

Сообщение Re: Будьте ближе к людям!
А кто мешает подать через сайт?

05 фев 2010, 20:59
Частый гость
Частый гость

gritsua писал(а):
Читаю и пользуюсь услугами Вашей газеты с первого ее выпуска! Очень ею доволен! Но вот незадача-на улице мороз и гололед а объявление дать надо! Возник вопрос о оплате,ладно я "чайник" но поверьте у Вас немало таких читателей! Почему это не сделать как все-через sms? Или Вы хотите продлить цепочку Риатон-Всесвит-911 ?

Спасибо за замечание. Мы работаем над этим вопросом. Думаю, в ближайшее время он решится положительно.

11 фев 2010, 12:17
Частый гость
Частый гость

Шановні читачі! У вас з’явилася можливість відправляти свої оголошення до нашої газети за допомогою SMS-повідомлень. Якщо ви запізнилися завітати до редакції з метою подати оголошення або вам просто не хочеться виходити з дому – відправте ваше оголошення до нашого видання за допомогою мобільного телефону!

Якщо ви хочете, щоб ваше приватне оголошення було надруковане у найближчий четвер у газеті “ТВ  Всесвіт”, вам потрібно не пізніше 18 години понеділка відправити SMS-повідомлення на номер 10676. Текст має містити не більше як 70 символів кирилицею (включно з телефоном та адресою). На початку повідомлення потрібно набрати 1636, потім пробіл та текст оголошення. Вартість відправлення повідомлення – 3 грн. (з ПДВ, без ПФ).

Приватне виділене оголошення необхідно відправляти SMS-повідомленням на номер 7507. На початку повідомлення необхідно набрати 1636, далі пробіл та текст оголошення. Вартість відправлення повідомлення – 5 грн. (з ПДВ, без ПФ).

Якщо ви хочете, щоб ваше комерційне оголошення було надруковане у найближчий четвер у газеті “ТВ Всесвіт”, вам потрібно не пізніше 18 години понеділка відправити SMS-повідомлення на номер 7507. Текст має містити не більше як 70 символів кирилицею (включно з телефоном та адресою). На початку повідомлення потрібно набрати 1636, пробіл та текст оголошення. Вартість відправлення повідомлення – 5 грн. (з ПДВ, без ПФ).

Комерційне виділене оголошення необхідно відправляти SMS-повідомленням на номер 4707. На початку повідомлення необхідно набрати 1636, пробіл та текст оголошення. Вартість відправлення повідомлення – 7 грн. (з ПДВ, без ПФ).

Якщо ви хочете, щоб ваше оголошення було надруковане на чорному тлі (і приватне, і комерційне) у найближчий четвер у газеті “ТВ Всесвіт”, вам потрібно не пізніше 18 години понеділка відправити SMS-повідомлення на номер 4909. Текст має містити не більше як 70 символів кирилицею (включно з телефоном та адресою). На початку повідомлення потрібно набрати 1636, пробіл та текст оголошення. Вартість відправлення повідомлення – 9 грн. (з урахуванням ПДВ, без ПФ).

Наприклад, ви бажаєте подати комерційне виділене оголошення. Вам необхідно відправити SMS наступного змісту на номер 4707:
1636 Вантажоперев. Газель. Вигідно, зручно, недорого! 050-333-33-33.

Приватне невиділене оголошення відправляйте на номер 10676:
1636 Продаю 2-комн. кв., 2/8-эт. дома, ул. Розовая. 067-777-77-77.

Зі своїми зауваженнями та пропозиціями звертайтеся за адресою: gazeta.tv.vsesvit@gmail.com

Вартість повідомлення для повнолітніх абонентів усіх національних GSM-операторів
на номер 10676 – 3,00 грн., 7507 – 5,00 грн., 4707 – 7,00 грн., 4909 – 9,00 грн. Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5 % від вартості послуги без урахування ПДВ.
Відправляючи замовлення, ви даєте згоду на отримання додаткової інформації від компанії “Містер Мобайл” про її послуги та послуги партнерів.
Недотримання всіх умов відправлення SMS не гарантує успішного надання послуги.

16 фев 2010, 16:51
Новичок
Новичок

Бугага, мне больше всего понравилось:
"Відправляючи замовлення, ви даєте згоду на отримання додаткової інформації від компанії “Містер Мобайл” про її послуги та послуги партнерів."
То есть теперь кроме приглашений в Шутерс ко мне на номер будут приходить еще и сообщения от Миста Мубайла? = )

18 фев 2010, 14:44
Частый гость
Частый гость

Nika писал(а):
ви даєте згоду на отримання додаткової інформації від компанії “Містер Мобайл” про її послуги та послуги партнерів

Мне тоже интересно... Это значит - что я соглашаюсь на дальнейший спам :cd:??? Круто...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

18 фев 2010, 14:54
Частый гость
Частый гость

Да, это совершенно так. Но по другому мобильные операторы не подписывают договор. такая система везде, где есть объявления по СМС. Даже если издание не написало об этом в правилах подачи, т. е. обмануло клиентов. :wacko:

тут уж надо выбирать: подавать объявку через СМС (кстати, для клиента она немного дешевле, чем на талончике), через инет, или приходить в пункт приема объявлений.

19 фев 2010, 11:00
Частый гость
Частый гость

Nika писал(а):
Да, это совершенно так.

Спасибо за честность :bf: Будем знать...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

19 фев 2010, 18:20
Администратор
Администратор

А голубями объявку подать можно будет? :cb:

20 фев 2010, 03:10
Профиль ICQ WWW
Частый гость
Частый гость

Мы работаем над этим вопросом.

:-P

20 фев 2010, 12:16
Частый гость
Частый гость

admin писал(а):
А голубями объявку подать можно будет? :cb:

Ага, Ты уже подкормил одного, он по Тебе скучает, каждый день на подоконнике сидит :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

21 фев 2010, 18:07
Новичок
Новичок

Куда делась электронная версия объявлений??? :read: :dwarf: раньше хоть на сайт заходила, а теперь нет желания вообще заходить :bh:
Если я хочу подать через интернет но не могу его в инете увидеть опубликованным то за что я плачу деньги???(я например бумажную прессу вообще практически не читаю, ведь через инет издания выгоднее, быстрее).
Из личного опыта - ".. ведь электронную версию Вы же спокойно можете выбрасывать на сайт и в среду вечером..")

Надеюсь хоть кто-то услышит и возобновит электронную версию объявлений, иначе я не вижу смысла вообще ее здесь печатать!!!! :tommy:

17 мар 2010, 22:55