АТ-команди для мобільних телефонів 
Автор Сообщение
Частый гость
Частый гость

Шановні форумчани! Можливо у когось є досвід роботи з мобільним "залізом" за допомогою АТ-команд? Якщо так, то дайте, будь ласка, знати, я викладу суть проблеми. Якщо ні, то можливо знаєте когось з Первомайська чи з іншого міста, хто міг би бути компетентним у цих питаннях. Коротше, буду вдячний за будь-яку інформацію...

07 окт 2008, 16:41
Бывалый
Бывалый

http://amobile.ru/info/tech/gprs/atmodem.htm
Ну и гугл в помощь :)

07 окт 2008, 17:28
Профиль WWW
Частый гость
Частый гость

Звичайно велике тобі ДЯКУЮ, але це трохи не те, що мені потрібно. Google я вже перепатрав весь (і вздовж і впоперек), перечитав немало англомовної документації по АТ-командам для мобільних телефонів, результат = 0 :-( Проблема наступна: після відправки на телефон (Nokia 6233 або Nokia 3110) певної клькості команд типу ATDномер_телефона; (автоматичний набір номера) чергова команда повертає помилку BLACKLISTED і телефон "засинає". "Розбудити" його можна виключно руками (натиснути будь-яку клавішу). Питання дуже просте: чи існує АТ-команда, яку б розумів мобільний телефон, і яка б дозволила "розбудити" телефон, не торкаючись його руками?

08 окт 2008, 13:34
Бывалый
Бывалый

Цитата(Володимир @ 8.10.2008, 15:34) <{POST_SNAPBACK}>
певної клькості команд типу ATDномер_телефона; (автоматичний набір номера) чергова команда повертає помилку BLACKLISTED і телефон "засинає".

А что нужно-то на выходе? Только чтобы не тух экран мониторчика? Или когда он засыпает он отваливается?

08 окт 2008, 15:59
Профиль WWW
Частый гость
Частый гость

Цитата(Egorka @ 8.10.2008, 16:59) <{POST_SNAPBACK}>
А что нужно-то на выходе? Только чтобы не тух экран мониторчика? Или когда он засыпает он отваливается?

Під "засинанням" мається на увазі часткова втрата керованості. Відправляючи у СОМ-порт команду ATDномер_телефона;, у відповідь отримую - BLACKLISTED і номер_телефона не набирається. А повинен отримати ОК і індикацію процесу набору (ніби натиснув кнопку "Виклик"). У документації написано, що у такому випадку потрібно "клацнути" на клавіатурі телефона будь-яку клавішу і тоді він "оживе". Але ж якщо потрібно, щоб програма "попрацювала" з мобільником декілька годин або декілька десятків годин, то не сидіти ж біля нього весь цей час.

У мене взагалі складається враження, що модеми, зашиті в мобільні телефони, мають дуже обмежену функціональність і для них ця проблема вирішується тільки руками...

08 окт 2008, 16:41